Wat maakt e-learning succesvol?

NIEUWS

Wat maakt e-learning succesvol?

Het overbrengen van kennis en vaardigheden gebeurt tegenwoordig steeds vaker door middel van e-learning.

E-learning heeft toegevoegde waarde in bijna alle opleidingssituaties. De leerresultaten door middel van e-learning kunnen minstens even goed zijn als de inzet van klassikaal, traditioneel onderwijs.

Kostenreductie, leren op eigen tempo en een combinatie van verschillende didactische methodieken dragen bij aan deze efficiënte vorm van onderwijs.

De kwaliteit en diversiteit van de content binnen de e-learning is bepalend voor het succes van de training. Soms is het mogelijk dat e-learning géén toegevoegde waarde heeft. Denk hierbij aan een systeem waarbij geen goede support wordt geleverd, onoverzichtelijke navigatie of onjuiste en inconsistente lesstof. Regelmatig is een e-learning slechts een digitaal boek of een power-point-presentatie met een video.

Bij 2bSkilled maken we gebruik van e-learnings die eenvoudig zijn in gebruik. We bieden de lesstof aan in verschillende interactieve, didactische leervormen én we hebben onder andere de mogelijkheid om interactieve video’s toe te voegen.

De video’s voor de trainingen worden professioneel geproduceerd in een studio of op locatie. Zo zijn onlangs de opnames van de video’s voor de e-learning Basis-VCA, VCA-VOL en VCA-VIL gemaakt. Ben je benieuwd naar de lancering van deze Basis-VCA, VCA-VOL en VCA-VIL training? Stuur een mail naar info@2bskilled.nl en we zullen jou als eerste op de hoogte stellen.

    Cart