Klanten

Wij laten graag onze klanten jou overtuigen

Een overzicht van onze cases.

Maatwerk | Het RSC (Vertegenwoordiging casemanagers) wil werkwijzer digitaal

Behoefte aan online benaderbare werkwijzer voor deelnemers RSC

Het Register Specialistisch Casemanagement (RSC) waarborgt de kwaliteit van gespecialiseerde begeleiding bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. We doen dit namens de 2200 professionele casemanagers die deze begeleiding verzorgen én namens de riskmanagers sociale zekerheid die sturen op de kaders waarbinnen dat gebeurt.

Het RSC heeft een kennisplatform en ontwikkeld voor de casemanagers werkwijzers, positioning papers en nog meer. Het RSC wil graag dat de werkwijzer digitaal benaderbaar is voor haar deelnemers. Na een uitgebreide intake en informatie-uitwisseling heeft 2Bskilled een e-werkwijzer ontwikkeld met gebruik van filmpjes en animaties.

VCA Vol | Raams Montage heeft moeite om tijd vrij te maken om training te volgen.

Hoe maak ik tijd vrij voor een training?

Raams montage heeft moeite om tijd vrij te maken bij haar werknemers en ZZP’rs om een training over VCA te volgen. Raams Montage verricht montage werkzaamheden in de bouw. De cursisten zijn praktisch ingesteld. Ze zijn verplicht om VCA herhaling te doen.

De e-learning VOL-VCA kan op ieder moment en in je eigen tempo gevolgd worden, gewoon vanaf je mobiel of tablet. Je kunt de training starten, een aantal onderdelen volgen en een volgende keer weer verder gaan waar je gebleven was. Je kunt ook de oefentoetsen en het proefexamens in kijken. De cursisten van Raams Montage waren verrast door het resultaat met 78% geslaagd.

VCA Basis | Uitzendkrachten van een klant moeten in bezit zijn van de basis VCA.

Uitzendkrachten moeten in bezit zijn van Basis VCA.

Uitzendkrachten die aan het werk gaan bij opdrachtgever in Nederland moeten in het bezit zijn van Basis VCA. Zonder dit diploma komen ze niet het terrein op van de opdrachtgever.

Om de uitzendkrachten goed voor te bereiden op het examen kunnen zij al starten met de e-learning in hun eigen taal voordat zij naar Nederland komen. Het examen wordt wel afgenomen in Nederland. Zo wordt effectief om gegaan met de tijd dat uitzendkrachten in Nederland zijn en nog niet aan het werk kunnen, omdat ze hun VCA basis diploma nog niet hebben.

Online toolboxen | Hoe organiseer je flexibele kennisoverdracht.

Flexibele kennisoverdracht met online toolboxen

Een bedrijf is VCA gecertificeerd. Omdat de medewerkers werkzaam zijn op de locaties van haar klanten hebben zij behoefte aan een flexibele en online wijze van kennisoverdracht. Daarnaast moeten zij voldoen aan de eisen van de VCA norm en maandelijks een toolbox meeting organiseren.

Door de toolboxen online aan te bieden in combinatie met een kennistoets, hebben alle operationele medewerkers makkelijk toegang tot de toolboxen. De resultaten worden aantoonbaar vastgelegd en de werknemers krijgen een certificaat van deelname.

    Cart