Save the Bees!

NIEUWS

Save the Bees!

Net zoals werknemers binnen het bedrijfsleven zijn bijen cruciaal binnen onze biodiversiteit. Deze bestuivende insecten zorgen voor het voedsel van mens en dier.

Bijen maken ons blij! Ze fascineren ons, het zijn aanstekelijke beestjes. We kunnen niet zonder hen en dat bewustzijn groeit. We hebben nog enorm veel te leren en te ontdekken zodat onze omgeving weer écht een goed leefgebied wordt voor de bijen. Door de bijen te helpen maken we van de aarde weer een goed leefklimaat.

Bijen en werknemers hebben veel met elkaar gemeen.

Betrokken werknemers hebben een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Een gezonde werkomgeving is belangrijk. Een positieve werkcultuur moedigt vriendschappen tussen werknemers aan, verbetert het persoonlijk welzijn en levert uiteindelijk meer winst op. Er valt op dit vlak nog heel veel te leren en te ontdekken. Want niet alleen de leefomgeving van de bij is aan verandering onderhevig, ook voor de mens veranderd de wereld continue.

Daarom draagt 2bSkilled niet alleen bij aan preventie op het werk voor werknemers en werkgevers, maar wij doen ook aan preventie tegen het uitsterven van de bij. Wij willen dat de bij ook weer een positief werkklimaat heeft!

Van iedere verkochte training gaat een gedeelte naar de ondersteuning van de bij. Dit wordt geïnvesteerd in bijenkasten die we laten plaatsen en onderhouden door professionele imkers.

GEÏNTERESSEERD?

Verbreed uw kennis

Op zoek naar de juiste cursus online?
Dan zit u bij 2bskilled op het juiste adres!

Neem contact met ons op!

Foto's

    Cart