Training veilig werken e-learning

TRAINING

Training veilig werken e-learning

Hoewel de veiligheid op veel werkplekken steeds beter gewaarborgd wordt, zit een ongeluk altijd in een klein hoekje. De nummer één oorzaak hiervan is dat er niet genoeg kennis of bewustzijn aanwezig is op de werkvloer over gevaarlijke situaties en gevaarlijk handelen. Als werkgever of leidinggevende is het dan ook belangrijk om te (blijven) investeren in de kennis en de kunde van uw werknemers. Bij 2bSkilled bent u aan het juiste adres voor een e-learning training omtrent alles wat met veilig werken te maken heeft. Zo worden eventuele risico’s beperkt en beheerst, wat niet alleen de kans op schade voor het bedrijf en de omgeving verkleint, maar ook de kans op letsel, ziekte en andere gezondheidsproblemen.

Training veilig werken e-learning

Wat houdt onze training voor veilig werken in?

Bij de e-learning training over veilig werken leert u onder andere over de gestelde VCA-normen, waar het gaat om het creëren van een veilige en gezonde werkplek. U leert onder andere hoe u om kunt gaan met gevaarlijke situatie én hoe u deze situaties het beste kunt voorkomen. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen! Met deze kennis in huis kunnen werknemers hun eigen veiligheid garanderen, maar ook de veiligheid van hun collega’s en klanten.

Waarom kiezen voor de e-learning training veilig werken van 2bSkilled?

De online e-learning training over veilig werken bestaat uit een aantal modules, elk over een ander onderwerp van de cursus. Wanneer u aan deze module werkt, is geheel aan u: u kunt dan ook op ieder moment van de dag verder werken aan uw opleiding.

2bSkilled biedt een groot aanbod aan opleidingen en cursussen voor werkend Nederland. Bent u als werkgever op zoek naar een cursus voor uw werknemers of wilt u opleidingsadvies op maat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch (085 – 06 05 541) en per e-mail (info@2bskilled.nl) bereikbaar. Wij kunnen ook cursussen voor u op maat maken: neem ook daarover contact met ons op. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is met ons innovatieve e-learning systeem!

Neem contact op!

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart