Training VCA e-learning

TRAINING

Training VCA e-learning

De VCA-norm is een middel om aan te tonen dat een bedrijf aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers en, zoals deze naam al doet vermoeden, is gericht op het creëren van een veilige, gezonde en duurzame werkplek. Heeft u een VCA-certificaat nodig voor uw (toekomstig) werk of wilt u als leidinggevende ervoor zorgen dat uw werknemers beschikken over up-to-date kennis op het gebied van VCA? Kies dan voor een e-learning VCA training van 2bSkilled. Onze toegankelijke online leermiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor het volgen van cursussen waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.

Training VCA e-learning

Welke training past bij u?

VCA is al meer dan 25 jaar de gouden standaard op het gebied van veiligheidskennis en -bewustzijn. Inmiddels zijn er al meer dan vijftienduizend bedrijven VCA-gecertificeerd, en hebben al meer dan anderhalf miljoen mensen hun VCA-certificaat behaald. Een VCA-certificaat laat dus zien dat u of uw werknemers goed op de hoogte zijn van de meest recente veiligheidsnormen.

Er zijn twee typen VCA-trainingen: VCA Basiskennis en VOL-VCA, wat staat voor VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Beide certificaten tonen aan dat u kennis heeft van de actuele wet- en regelgeving, hoe u om kunt gaan met gevaarlijke situatie én hoe u deze situaties kunt voorkomen. Leidinggevenden met een VOL-VCA-certificaat kunnen zich daarnaast ook opstellen als aanspreekpunt voor opdrachtgevers en werknemers.

Waarom kiezen voor 2bSkilled voor uw e-learning VCA training?

Een klassikale cursus volgen kan moeilijk te combineren zijn met uw baan. Daarom biedt 2bSkilled een kwalitatieve VCA opleiding door middel van e-learning modules. Waar u ook bent en hoe laat het ook is, u kunt op elk moment aan de slag met uw cursus. Heeft u interesse in onze trainingen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 085 – 06 05 541. Of stuur een e-mail naar info@2bskilled.nl. Wij vertellen u graag wat er zoal mogelijk is!

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart