Training gezond werken e-learning

Training

Training gezond werken e-learning

We spenderen een groot deel van onze tijd en ons leven op het werk. Of dat nu vooral fysiek of mentaal werk is: een gezonde werkomgeving is van groot belang. Het is daarom belangrijk dat u en uw werknemers zich bewust zijn van de principes van gezond werken. De meest voorkomende redenen voor ziekteverzuim zijn gerelateerd aan psychologisch welzijn, zoals stress en werkdruk, of lichamelijk welzijn, zoals houdings- en bewegingsklachten. Met de e-learning training over gezond werken van 2bSkilled leert u alles over gezond werken en het optimaliseren van uw werkplek.

Training gezond werken e-learning

Een gezonde werkplek creëren doet u zo

In onze e-learning opleiding over gezond werken leert u de basisbeginselen van gezond werken, zowel op fysiek als mentaal gebied. Vaak zijn we ons niet bewust van onze houding, onze beweging en in hoeverre onze werkplek ergonomisch is ingericht. Door hierover te leren wordt het bewustzijn over het belang van een goede houding en beweging vergroot, wat zal leiden tot een gezonder leven voor uw werknemers, met alle positieve gevolgen van dien.

De opleiding bestaat uit een aantal verschillende modules. In iedere module wordt een bepaald onderdeel van de cursus besproken. Met deze kennis in huis kunnen werknemers hun eigen gezondheid garanderen, maar ook de gezondheid van hun collega’s. Een veilige en gezonde werkplek creëer je immers samen!

Waarom 2bSkilled voor de e-learning training over gezond werken?

2bSkilled biedt een groot aanbod aan opleidingen en cursussen voor werkend Nederland, waaronder de e-learning training gezond werken. Bent u als werkgever of leidinggevende op zoek naar een cursus voor uw werknemers of wilt u opleidingsadvies op maat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch (085 – 06 05 541) en per e-mail (info@2bskilled.nl) bereikbaar. Ook voor cursussen op maat bent u bij 2bSkilled aan het juiste adres. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn met ons innovatieve e-learning systeem!

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart