Training e-learning veiligheid

Training

Training e-learning veiligheid

Veel bedrijfsongevallen zijn terug te voeren op gebrek aan kennis of onvoldoende bewustzijn over gevaarlijke situaties en gevaarlijk handelen. De training e-learning veiligheid van 2bSkilled verhoogt deze kennis en bewustzijn en zorgt ervoor dat iedereen op de werkvloer voor een veilig werkklimaat kan zorgen. Zo worden eventuele risico’s beperkt en beheerst, wat niet alleen de kans op schade voor het bedrijf en de omgeving verkleint, maar ook letsel, ziekte en andere gezondheidsproblemen. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste binnen uw bedrijfsvoering. Kortom: investeer in de kennis en kunde van uw werknemers en kies voor de e-learning training veiligheid van 2bSkilled.

Training e-learning veiligheid

Wat houdt een training e-learning veiligheid in?

Bij de training e-learning veiligheid leert u onder andere over de gestelde VCA-normen, waar het gaat om het creëren van een veilige, gezonde en duurzame werkplek. In de opleiding leert u over de actuele wet- en regelgeving, hoe u om kunt gaan met gevaarlijke situatie én hoe u deze situaties kunt voorkomen.

Onze online trainingen bestaan uit een aantal modules. In iedere (korte) module wordt een onderdeel van de cursus besproken. Hierdoor wordt het leren voor iedereen toegankelijk, of er nu gewerkt moet worden of dat er een speciale trainingsdag wordt vrijgemaakt voor de cursus. Via de unieke online leeromgeving van 2bSkilled houden wij u volledig op de hoogte van uw voortgang en kunt u contact hebben met een van onze medewerkers. Zo zorgen wij voor een e-learning training veiligheid van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor 2bSkilled voor de training van uw werknemers?

2bSkilled biedt een uitgebreid aanbod aan trainingen en cursussen voor werkend Nederland, waaronder de training e-learning veiligheid. Het aanbod varieert van VCA/VCU en BHV tot Asbest-herkenning en materieeltrainingen. Met deze kennis in huis kunnen werknemers hun eigen veiligheid garanderen, maar ook de veiligheid van hun collega’s. Een veilige werkplek maak je immers samen! Bent u als werkgever op zoek naar een cursus op maat voor uw werknemers of wilt u opleidingsadvies op maat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch (085 – 06 05 541) en per e-mail (info@2bskilled.nl) bereikbaar.

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart