Opleiding veilig werken e-learning

Opleiding

Opleiding veilig werken e-learning

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Echter zijn veel bedrijfsongevallen terug te voeren op gebrek aan kennis of onvoldoende bewustzijn over gevaarlijke situaties en gevaarlijk handelen. Als werkgever of leidinggevende is het dan ook belangrijk om te investeren in de kennis en de kunde van uw werknemers op het gebied van veilig werken. Bij 2bSkilled bent u aan het juiste adres voor een e-learning opleiding omtrent alles wat met veilig werken te maken heeft. Zo worden eventuele risico’s beperkt en beheerst, wat niet alleen de kans op schade voor het bedrijf en de omgeving verkleint, maar ook letsel, ziekte en andere gezondheidsproblemen. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkst.

Opleiding veilig werken e-learning

Wat houdt onze opleiding voor veilig werken in?

Onze online e-learning opleiding veilig werken bestaat uit een aantal verschillende modules. In iedere module wordt een bepaald onderdeel van de cursus besproken. Wanneer u aan deze module werkt, is geheel aan u: u kunt op ieder moment van de dag verder werken aan uw opleiding. Via de unieke online leeromgeving houden wij u volledig op de hoogte van uw voortgang en kunt u contact hebben met een van onze medewerkers.

Bij de e-learning opleiding veilig werken leert u onder andere over de gestelde VCA-normen, waar het gaat om het creëren van een veilige, gezonde en duurzame werkplek. Zo leert u over hoe u om kunt gaan met gevaarlijke situatie én hoe u deze situaties kunt voorkomen. Met deze kennis in huis kunnen werknemers hun eigen veiligheid garanderen, maar ook de veiligheid van hun collega’s. Een veilige werkplek creëer je immers samen.

Waarom kiezen voor 2bSkilled voor de e-learning opleiding veilig werken?

2bSkilled biedt een groot aanbod aan opleidingen en cursussen voor werkend Nederland. Het aanbod varieert van VCA/VCU en BHV tot Asbest-herkenning en materieeltrainingen. Bent u als werkgever op zoek naar een cursus voor uw werknemers of wilt u opleidingsadvies op maat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch (085 – 06 05 541) en per e-mail (info@2bskilled.nl) bereikbaar.

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart