Opleiding gezond werken e-learning

Opleiding

Opleiding gezond werken e-learning

Ons werk beslaat een groot deel van onze tijd en dus ons leven. Het is daarom belangrijk dat u en uw werknemers zich bewust zijn van de principes van gezond werken. Vanuit leidinggevend oogpunt is het niet alleen belangrijk om het ziekteverzuim zo veel mogelijk te beperken, maar ook om goed voor uw werknemers te zorgen. De meest voorkomende redenen voor ziekteverzuim zijn gerelateerd aan psychologisch welzijn, zoals stress en werkdruk, of lichamelijk welzijn, zoals houdings- en bewegingsklachten. Investeer in de gezondheid van uw werknemers en laat ze de e-learning opleiding gezond werken van 2bSkilled volgen!

Opleiding gezond werken e-learning

Gezond aan de slag: hoe doet u dat?

Bij zowel kantoorwerk als fysiek zwaar werk speelt houding en beweging een grote rol. Op kantoor is het belangrijk dat de stoelen, bureaus en monitors goed zijn afgesteld, maar daar is het nog niet mee gedaan. Het is ook belangrijk om regelmatig bewegingsoefeningen te doen en uw postuur en houding in de gaten te houden. Door hierover te leren wordt het bewustzijn over het belang van een goede houding en beweging vergroot, wat zal leiden tot een gezonder leven.

Natuurlijk is psychologisch welzijn van uw werknemers ook belangrijk. In onze e-learning opleiding over gezond werken leert u de basisbeginselen van gezond werken, zowel op fysiek als mentaal gebied. De opleiding bestaat uit een aantal verschillende modules. In iedere module wordt een bepaald onderdeel van de cursus besproken. Met deze kennis in huis kunnen werknemers hun eigen gezondheid garanderen, maar ook de gezondheid van hun collega’s. Een veilige en gezonde werkplek creëer je immers samen.

Kies voor de e-learning opleiding gezond werken van 2bSkilled!

2bSkilled biedt een groot aanbod aan opleidingen en cursussen voor werkend Nederland, waaronder de e-learning opleiding gezond werken. Bent u als werkgever of leidinggevende op zoek naar een cursus voor uw werknemers of wilt u opleidingsadvies op maat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch (085 – 06 05 541) en per e-mail (info@2bskilled.nl) bereikbaar. Ook voor cursussen op maat bent u bij 2bSkilled aan het juiste adres. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn met ons innovatieve e-learning systeem!

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart