Opleiding e-learning veiligheid

OPLEIDING

Opleiding e-learning veiligheid

Veel bedrijfsongevallen zijn terug te voeren op gebrek aan kennis of onvoldoende bewustzijn over gevaarlijke situaties en gevaarlijk handelen. De eerste stap naar een veiligere werkplek is dus het verbeteren van de kennis over veiligheid. De opleiding e-learning veiligheid van 2bSkilled zorgt ervoor dat iedereen op de werkvloer op de hoogte is van de eisen die een veilige werkplek met zich meeneemt. Goed opgeleide werknemers en veiligheidsdeskundigen zorgen er dus voor dat incidenten en ongevallen voorkomen kunnen worden. Zo worden eventuele risico’s beperkt en beheerst, wat niet alleen de kans op schade voor het bedrijf en de omgeving verkleint, maar ook letsel, ziekte en andere gezondheidsproblemen.

e-learning B-VCA

Wat houdt een opleiding e-learning veiligheid in?

Onze online opleidingen bestaan uit een aantal verschillende modules. In iedere module wordt een bepaald onderdeel van de cursus besproken, zodat u op ieder moment van de dag verder kunt werken aan uw opleiding. Via de unieke online leeromgeving houden wij u volledig op de hoogte van uw voortgang en kunt u contact hebben met een van onze medewerkers.

Bij de opleiding e-learning veiligheid leert u onder andere over de gestelde VCA-normen, waar het gaat om het creëren van een veilige, gezonde en duurzame werkplek. In de opleiding leert u over de actuele wet- en regelgeving, hoe u om kunt gaan met gevaarlijke situatie én hoe u deze situaties kunt voorkomen. Met deze kennis in huis kunnen werknemers hun eigen veiligheid garanderen, maar ook de veiligheid van hun collega’s. Een veilige werkplek maak je immers samen.

Waarom kiezen voor 2bSkilled voor de opleiding van uw werknemers?

Een klassikale cursus volgen kan moeilijk te combineren zijn met uw baan. Daarom biedt 2bSkilled een kwalitatieve opleiding e-learning veiligheid aan. Waar u ook bent en hoe laat het ook is, u kunt op elk moment aan de slag met uw cursus. Met behulp van leeractiviteiten en heldere verhaallijnen wordt de stof op actieve wijze overgebracht, zodat u met vlag en wimpel kunt slagen voor het certificaat!

2bSkilled heeft een groot aanbod aan opleidingen en cursussen voor werkend Nederland, waaronder de opleiding e-learning veiligheid. Het aanbod varieert van VCA/VCU en BHV tot Asbest-herkenning en materieeltrainingen. Bent u als werkgever op zoek naar een cursus op maat voor uw werknemers of wilt u opleidingsadvies op maat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch (085 – 06 05 541) en per e-mail (info@2bskilled.nl) bereikbaar.

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart