E-learning training op maat laten maken

TRAINING

E-learning training op maat laten maken

Een goede, veilige en gezonde werkomgeving begint bij goed opgeleide werknemers. Ben je leidinggevende in een bepaalde sector of industrie waar specifieke regelgeving op van toepassing is? Of zijn er bepaalde risico’s en gevaren aanwezig die niet in andere werkplaatsen, sectoren of industrieën aanwezig zijn? Zorg er dan voor dat jouw werknemers op de hoogte zijn van alles omtrent de veiligheid en gezondheid binnen uw bedrijf. Naast onze bestaande cursussen en training op het gebied van VCA, veilig en gezond werken en preventiemedewerkers bent u bij 2bSkilled ook aan het juiste adres voor het laten maken van een e-learning training op maat.

E-learning training op maat laten maken

Uw e-learning training op maat laten maken door 2bSkilled

Een klassikale cursus volgen kan moeilijk te combineren zijn met werk. Dit begrijpen wij bij 2bSkilled maar al te goed. Daarom zetten wij onze kennis en techniek graag in om een toegankelijke cursus te ontwerpen die perfect aansluit op jouw bedrijf en wat je jouw werknemers wilt bijbrengen.

Wanneer je ervoor kiest om een e-learning training op maat te laten maken door 2bSkilled, begint dat natuurlijk eerst met een gesprek. Wij horen graag wat je precies wenst te bereiken met deze training op maat.  Op basis daarvan stemmen we een cursus samen, bestaande uit verschillende modules. Deze modules bespreken ieder een apart onderwerp. 2bSkilled zet alle informatie over de onderwerpen om in onlineleeractiviteiten en heldere verhaallijnen, waardoor de stof extra goed blijft hangen bij jouw werknemers. En omdat de industrie wellicht volop in beweging is, kunnen wij je ook voorzien van herhalingscursussen op maat. Zo weet je zeker dat de kennis van jouw werknemers op het gebied van veiligheid en gezondheid altijd up-to-date is!

Meer informatie over onze e-learning trainingen?

Wil je ook een e-learning training op maat laten maken voor jouw werknemers? Daarvoor ben je bij 2bSkilled aan het juiste adres. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 085 –06 05 541. Of stuur een e-mail naar info@2bskilled.nl.

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart