E-learning chemische sector

TRAINING

E-learning chemische sector

Een goede, veilige en gezonde werkomgeving begint bij goed opgeleide werknemers. Bent u leidinggevende in de chemische sector waar specifieke regelgeving op van toepassing is? Of zijn er bepaalde risico’s en gevaren aanwezig die niet in andere werkplaatsen, sectoren of industrieën aanwezig zijn? Zorg er dan voor dat uw werknemers op de hoogte zijn van alles omtrent de veiligheid en gezondheid binnen uw bedrijf. Bij 2bSkilled bent u aan het juiste adres voor het laten maken van een e-learning training op maat voor de chemische sector .

E-learning [pb-city]

Uw e-learning training voor de chemische sector op maat laten maken door 2bSkilled

Bij 2bSkilled bieden wij een uitgebreid assortiment aan cursussen aan, zoals VCA-trainingen, BHV-trainingen, asbestherkenning, preventiemedewerker-trainingen en cursussen op het gebied van veilig en gezond werken. Het kan echter zijn dat deze standaard trainingen niet naadloos op de chemische sector aansluiten. Een oplossing is dan om elementen uit bovenstaande cursussen samen te voegen in één cursus. We kunnen echter ook een gloednieuwe cursus voor u samenstellen. Bij 2bSkilled denken we graag met u mee over de beste oplossing op maat.

Het proces

Wanneer u ervoor kiest om uw e-learning training voor de chemische sector op maat te laten maken, horen wij natuurlijk graag van u wat u precies wenst te bereiken met de training. Op basis daarvan stemmen we een cursus samen, bestaande uit verschillende modules. Deze modules bespreken ieder een apart onderwerp. 2bSkilled zet alle informatie over de onderwerpen om in onlineleeractiviteiten en heldere verhaallijnen, waardoor de stof extra goed blijft hangen bij uw werknemers. En omdat de chemische sector wellicht volop in beweging is, kunnen wij u ook voorzien van herhalingscursussen op maat. Zo weet u zeker dat de kennis van uw werknemers op het gebied van veiligheid en gezondheid altijd up-to-date is!

Meer informatie over onze e-learning trainingen voor de chemische sector

Wilt u ook een e-learning training op maat laten maken voor uw werknemers in de chemische sector ? Daarvoor bent u bij 2bSkilled aan het juiste adres. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn! Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 085 – 06 05 541. Of stuur een e-mail naar info@2bskilled.nl.

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart