Digitaal personeelshandboek

Digitaal personeelshandboek

Altijd actuele kennis!

Digitaal personeelshandboek

Digitaal personeelshandboek

Zorg voor een vliegende start met het digitaal personeelshandboek van 2BSkilled. Heeft u nieuw personeel? Of maakt misschien veel gebruik van zzp’ers? Dan kan het digitale handboek in uw situatie goed van pas komen. Hierin kunt u namelijk gemakkelijk alles plaatsen wat het nieuwe personeel moet te weten voordat ze starten binnen uw bedrijf. Het handboek kunt u volledig zelf samen stellen en doordat het digitaal is, ook gemakkelijk zelfstandig aanpassen. Uiteraard helpen onze professionals u tijdens de opzet van het handboek.

In het digitaal personeelshandboek staan alle arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden van uw bedrijf. Het handboek voldoet dan ook aan alle wettelijke eisen op het gebied van personeelsbeleid, arbobeleid en psychosociale arbeidsbelasting. Met behulp van het digitaal handboek verstrekt u meteen het positieve beeld van arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf. Medewerkers behalen een diploma door succesvol een korte toets aan het einde af te leggen, waarmee de effectiviteit van de introductie wordt aangetoond. Het grootste voordeel van het handboek is dat boek altijd volledig up-to-date is en dat wijzigen gemakkelijk zijn toe te passen. Kiest u voor deze milieuvriendelijke manier van een personeelshandboek? Dan bent u bij 2BSkilled aan het juiste adres! Wij zijn namelijk uw partner tijdens het creëren van een digitaal personeelshandboek.

Kies voor een digitaal personeelshandboek bij 2BSkilled!

Kiezen voor 2BSkilled betekent kiezen voor een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van moderne en innovatieve trainingen, instructies, toolboxmeetings, kennistesten of andere bedrijfsoplossingen. Met al meer dan 40 jaar ervaring weten wij zeker dat wij u kunnen helpen. Al onze diensten kunt u vinden op de website. Bent u benieuwd naar ons digitaal personeelshandboek of naar één van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 085 – 06 05 54. Onze medewerkers zullen u met veel plezier te woord staan.

    Cart