Training BHV e-learning

TRAINING

Training BHV e-learning

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dan ook belangrijk dat er in ieder geval één werknemer aanwezig is die precies weet hoe met deze situaties worden omgegaan. Sterker nog, volgens de actuele regelgeving moet er ten allen tijde ten minste één BHV-gecertificeerde werknemer aanwezig zijn. Het is natuurlijk nóg beter als meerdere of zelfs alle werknemers kennis hebben van eerstehulpverlening. Kies daarom voor de e-learning BHV training van 2bSkilled. Onze toegankelijke online leermiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor het volgen van cursussen waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.

Training BHV e-learning

Wat houdt een BHV-training in?

In de BHV-basiscursus leert u de beginselen van EHBO-hulpverlening, ontruiming van een pand, crisiscommunicatie en hoe om te gaan met een AED. Zowel niet-spoedeisende als spoedeisende eerste hulp worden behandeld, zodat de werknemer op iedere situatie is voorbereid. Werknemers die de cursus met succes hebben afgerond, mogen zich officieel bedrijfshulpverlener noemen. Het certificaat is één jaar geldig; het is dus belangrijk om ieder jaar een herhaalcursus in the plannen volgens de BHV-regels. Met onze e-learning BHV training kunt u een veilige omgeving garanderen voor zowel uw werknemers als uw klanten (én uzelf).

Waarom kiezen voor 2bSkilled voor uw e-learning BHV training?

Een klassikale cursus volgen kan moeilijk te combineren zijn met uw baan. Daarom biedt 2bSkilled een kwalitatieve BHV opleiding door middel van e-learning modules. Dit houdt in dat u online toegang krijgt tot een aantal modules die de benodigde kennis voor het BHV-certificaat bespreken. Werknemers kunnen dus op ieder moment verder met hun BHV-opleiding en op hun eigen tempo hun BHV-certificaat behalen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze e-learning BHV training? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 085 – 06 05 541. Of stuur een e-mail naar info@2bskilled.nl. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het maken van cursussen op maat over onderwerpen in diverse sectoren en industrieën. Wij vertellen u graag wat er zoal mogelijk is!

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart