Opleiding BHV e-learning

Opleiding

Opleiding BHV e-learning

Volgens de actuele regelgeving op het gebied van veiligheid op de werkvloer, moet er ten allen tijde ten minste één BHV-gecertificeerde werknemer aanwezig zijn. Het is natuurlijk nóg beter als meerdere of zelfs alle werknemers kennis hebben van eerstehulpverlening. Kies daarom voor de e-learning BHV opleiding van 2bSkilled. Onze toegankelijke online leermiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor het volgen van cursussen waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.

VOL-VCA e-learning

Wat houdt een BHV-opleiding in?

Er zijn verschillende soorten BHV-opleidingen. Wanneer u nog geen BHV-certificaat heeft behaald, is het goed om te beginnen met de basis. In de basiscursus leert u de beginselen van EHBO-hulpverlening, ontruiming van een pand, crisiscommunicatie en hoe om te gaan met een AED. Werknemers die de cursus met succes hebben afgerond, mogen zich officieel bedrijfshulpverlener noemen. Zo kunt u een veilige omgeving garanderen voor zowel uw werknemers als uw klanten (én uzelf).

Waarom kiezen voor 2bSkilled voor uw e-learning VCA opleiding?

Een klassikale cursus volgen kan moeilijk te combineren zijn met uw baan. Daarom biedt 2bSkilled een kwalitatieve BHV opleiding door middel van e-learning modules. Dit houdt in dat u online toegang krijgt tot een aantal modules die de benodigde kennis voor het BHV-certificaat bespreken. Werknemers kunnen dus op ieder moment verder met hun BHV-opleiding en op hun eigen tempo hun BHV-certificaat behalen.

2bSkilled zet alle informatie om in onlineleeractiviteiten en heldere verhaallijnen, waardoor de stof extra goed blijft hangen en u met vlag en wimpel kunt slagen voor het BHV-certificaat! Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 085 – 06 05 541. Of stuur een e-mail naar info@2bskilled.nl. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het maken van cursussen op maat over onderwerpen in diverse sectoren en industrieën. Wij vertellen u graag wat er zoal mogelijk is!

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart