e-Personeelshandboek

Onmisbare schakel in personeelsbeleid

Geef je project of nieuwe teamleden een vliegende start

Geef je nieuwe werknemers of extra inhuur van professionals een onvergetelijke indruk en vliegende start. Het versterkt op alle fronten direct het positieve beeld van je bedrijf. Nooit is het zo leuk geweest om arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden te communiceren.

2bSkilled de partner voor HR in e-Personeelshandboeken

e-Personeelshandboek altijd actueel

Alle bedrijfseigen arbeidsvoorwaarden zijn hierin volledig geïntegreerd. Extra tools maken het e-Personeelshandboek een onmisbare schakel in het personeelsbeleid. Dit interactieve, digitale handboek voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van personeelsbeleid, Arbobeleid en Psychosociale Arbeidsbelasting.

Denk aan innovatieve onboarding-oplossingen die nieuwe collega’s verwelkomen met een gestroomlijnd proces. Hiermee wordt niet alleen een vliegende start gegeven aan nieuwe teamleden, maar versterk je ook direct het positieve beeld van de arbeidsomstandigheden binnen het bedrijf. Met een korte toets aan het einde behalen medewerkers een diploma en is de introductie aantoonbaar gemaakt.

Als extra service zorgen wij dat eventuele wijzigingen in wet- en regelgeving altijd up-todate zijn. Ook een medewerkers enquête kan door ons worden opgezet en verwerkt.

Met het e-Personeelshandboek heb je te allen tijde de meest recente informatie binnen handbereik. Geen gedoe meer met verouderde versies en milieuonvriendelijke stapels papier. Via je pc, tablet of mobiele telefoon, heb je altijd toegang tot de laatste updates en richtlijnen. Doordat het e-personeelshandboek makkelijk toegankelijk en leesbaar is, voorkomt dit onduidelijkheden en verschillen in interpretaties.

    Cart