Training preventiemedewerker e-learning

TRAINING

Training preventiemedewerker e-learning

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoewel de werkveiligheid de afgelopen jaren steeds hoger is gestegen, gebeuren er nog steeds zo’n 230.000 bedrijfsongevallen per jaar. Dat zijn er zo’n 880 per werkdag! Veel van deze ongevallen zouden voorkomen kunnen woorden door bijvoorbeeld het vergroten van de kennis en het bewustzijn van de gevaren op de werkvloer. Zoals de naam al doet vermoeden kan een preventiemedewerker helpen bij het voorkomen van de ernstigste bedrijfsongevallen. Sterker nog: het is zelfs verplicht om ten minste één preventiemedewerker op de werkvloer te hebben. Bij 2bSkilled bent u aan het juiste adres voor een e-learning training om preventiemedewerker te worden.

Training preventiemedewerker e-learning

Wat moet een preventiemedewerker in spé precies weten en kunnen?

Over het algemeen moet een preventiemedewerker een veilig werkklimaat kunnen creëren en waarborgen. In onze e-learning training komt u alles te weten over de functie en vaardigheden van een preventiemedewerker. Zo leert u bijvoorbeeld over arbeidsrisico’s, de Arbowetgeving en hoe deze wetgeving wordt toegepast, het inventariseren en evalueren van risico’s (en hoe u deze risico’s kunt minimaliseren) en hoe u een veiligheidsinstructie kunt geven. Dankzij het hebben van een goed opgeleide preventiemedewerker worden eventuele risico’s beperkt en beheerst, wat niet alleen de kans op schade voor het bedrijf en de omgeving verkleint, maar ook letsel, ziekte en andere gezondheidsproblemen. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkst.

Waarom kiezen voor 2bSkilled voor de e-learning opleiding preventiemedewerker?

2bSkilled biedt een groot aanbod aan opleidingen en cursussen voor werkend Nederland, waaronder de e-learning opleiding preventiemedewerker. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere relevante online opleidingen en trainingen op het gebied van VCA/VCU, BHV, Asbest-herkenning en materieeltrainingen. Bent u als werkgever op zoek naar een cursus voor uw werknemers of wilt u opleidingsadvies op maat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch (085 – 06 05 541) en per e-mail (info@2bskilled.nl) bereikbaar.

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart