Over 2bSkilled

Het aantal arbeidsongevallen waarbij werknemers letsel oplopen of komen te overlijden is de afgelopen jaren weer aan het oplopen. Extra aandacht voor de arbeidsomstandigheden en de risico’s waaraan de werknemers worden blootgesteld blijft daarom noodzakelijk. De Arbeidsinspectie heeft hierom haar focus op de aanwezigheid van een goede RI&E. Dit is een wettelijke verplichting voor alle bedrijven met personeel in dienst, net zoals het aanstellen van een preventiemedewerker. Een goede aanpak van arbeidsveiligheid en kwaliteit draagt bij aan het reduceren van verzuim kosten en schades. Het verbetert bovendien de tevredenheid van klanten en werknemers. Binnen veel bedrijven is er behoefte aan kennis om deze onderwerpen goed op te pakken.

Daarom hebben Pieter Valk en Angela van Hemert hun kennis en creativiteit gebundeld om onderwerpen m.b.t. preventie op de werkvloer laagdrempelig en toegankelijk te maken.

Pieter is sinds 1998 actief als veiligheidskundige en vanaf 2000 als ondernemer en directeur van een landelijke aanbieder van advies, opleiding en detachering, Sindsdien is hij intensief  betrokken bij kwaliteit en Arbo-advisering, opleidingen en preventie.

Zijn expertise als ondernemer, Arbo-adviseur en auditor zet hij bij 2bSkilled in voor de ontwikkeling van e-learnings,  optimaliseren van de kwaliteit en samenwerkingen met partners en klanten. Bij Pieter staat samenwerken en verbinden hoog in het vaandel. Langdurige relaties, die gebaseerd zijn op kwaliteit, vertrouwen en transparantie, is dan ook waar hij naar streeft.

Angela van Hemert heeft 11 jaar gewerkt bij een certificerende instelling, waar zij verantwoordelijk was voor de certificering van Arbo-, kwaliteit en milieu managementsystemen. Zij heeft ervaring opgedaan in het ontwikkelen en onderhouden van competenties van o.a. auditoren. Zelf is zij ook veiligheidskundige en gekwalificeerd als kwaliteits- en veiligheidsauditor.

Daarnaast heeft zij haar sporen verdient binnen de hippische sector. Sinds 2003 heeft ze haar kennis overgebracht aan ruiters die succesvol willen zijn in het opleiden van hun paard in de dressuursport. Ze heeft voor haar marketingopleiding uitgebreid onderzoek gedaan naar het opzetten van een online platform voor hippische ondernemers. Angela is bij 2bSkilled het creatieve brein en houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van e-learning, content en (online) marketing.

    Cart