Opleiding VCA e-learning

OPLEIDING

Opleiding VCA e-learning

Heeft u een VCA-certificaat nodig voor uw (toekomstig) werk of wilt u als leidinggevende ervoor zorgen dat uw werknemers beschikken over up-to-date kennis op het gebied van VCA? Kies dan voor een e-learning VCA opleiding van 2bSkilled. Onze toegankelijke online leermiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor het volgen van cursussen waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.

Opleiding VCA e-learning

Wat is een VCA-opleiding?

De VCA-norm is een middel om aan te tonen dat een bedrijf aan bepaalde veiligheidseisen voldoet. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers en, zoals deze naam al doet vermoeden, is gericht op het creëren van een veilige, gezonde en duurzame werkplek. Er zijn twee typen VCA-certificaten en -diploma’s die een persoon kan behalen: VCA Basiskennis en VOL-VCA, wat staat voor VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Beide certificaten tonen aan dat u kennis heeft van de actuele wet- en regelgeving, hoe u om kunt gaan met gevaarlijke situatie én hoe u deze situaties kunt voorkomen. Leidinggevenden met een VOL-VCA-certificaat kunnen zich daarnaast ook opstellen als aanspreekpunt voor opdrachtgevers en werknemers.

Waarom kiezen voor 2bSkilled voor uw e-learning VCA opleiding?

Een klassikale cursus volgen kan moeilijk te combineren zijn met uw baan. Daarom biedt 2bSkilled een kwalitatieve VCA opleiding door middel van e-learning modules. Dit houdt in dat u online toegang krijgt tot een aantal modules die de benodigde kennis voor het VCA-certificaat bespreken. Waar u ook bent en hoe laat het ook is, u kunt op elk moment aan de slag met uw cursus.

2bSkilled zet alle informatie om in onlineleeractiviteiten en heldere verhaallijnen, waardoor de stof extra goed blijft hangen en u met vlag en wimpel kunt slagen voor het VCA-diploma! Bent u als werkgever op zoek naar een cursus op maat voor uw werknemers? Ook daarvoor bent u bij 2bSkilled aan het juiste adres. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 085 – 06 05 541. Of stuur een e-mail naar info@2bskilled.nl. Wij vertellen u graag wat er zoal mogelijk is!

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart