Opleiding preventiemedewerker e-learning

Opleiding

Opleiding preventiemedewerker e-learning

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoewel de werkveiligheid de afgelopen jaren steeds hoger is gestegen, gebeuren er nog steeds zo’n 230.000 bedrijfsongevallen per jaar. Dat zijn er zo’n 880 per werkdag! U kunt dus wel stellen dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Het is belangrijk om voldoende voorbereid te zijn in het geval dat er een calamiteit optreedt op het werk. Daarom is het voor ieder bedrijf verplicht om minimaal één preventiemedewerker op de werkvloer te hebben. Bij 2bSkilled bent u aan het juiste adres voor een e-learning opleiding voor het worden van een preventiemedewerker. Dankzij het hebben van een goed opgeleide preventiemedewerker worden eventuele risico’s beperkt en beheerst, wat niet alleen de kans op schade voor het bedrijf en de omgeving verkleint, maar ook letsel, ziekte en andere gezondheidsproblemen. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkst.

Opleiding preventiemedewerker e-learning

Wat leert u als toekomstig preventiemedewerker?

Bij de e-learning opleiding preventiemedewerker leert u hoe u een veilig werkklimaat kunt creëren en waarborgen. Zo leert u bijvoorbeeld over arbeidsrisico’s, de Arbowetgeving en hoe deze wetgeving wordt toegepast, het inventariseren en evalueren van risico’s (en hoe u deze risico’s kunt minimaliseren) en hoe u een veiligheidsinstructie kunt geven.

Onze online e-learning opleiding preventiemedewerker bestaat uit een aantal verschillende modules. In iedere module wordt een bepaald onderdeel van de cursus besproken. Wanneer u aan deze module werkt, is geheel aan u: u kunt op ieder moment van de dag verder werken aan uw opleiding. Kortom: u kunt uw preventiemedewerker-certificaat op uw eigen tempo behalen. Wel zo handig als u het al druk genoeg heeft.

Waarom kiezen voor 2bSkilled voor de e-learning opleiding preventiemedewerker?

2bSkilled biedt een groot aanbod aan opleidingen en cursussen voor werkend Nederland, waaronder de e-learning opleiding preventiemedewerker. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor online opleidingen en trainingen op het gebied van VCA/VCU, BHV, Asbest-herkenning en materieeltrainingen. Bent u als werkgever op zoek naar een cursus voor uw werknemers of wilt u opleidingsadvies op maat? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch (085 – 06 05 541) en per e-mail (info@2bskilled.nl) bereikbaar.

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  e-Learning

  In slechts 3 stappen!

  Bepaal je leerdoel

  Kies een learning format

  Leer inhoudelijke expertise

   Cart