The future of e-learning

2bSkilled zorgt dat leren weer leuk is!

Door krapte in de arbeidsmarkt, wil je niet dat al je professionals dagenlang op lokatie klassikaal les krijgen. Dit is verlies van omzet én het kost veel tijd. Wist je dat je met e-learning wel tot 20% tijd kan besparen?

Ben jij op zoek naar trainingen, instructies, toolboxmeetings, kennistesten of andere innovatieve en creatieve bedrijfsoplossingen voor scholing? Arbo veiligheid en kwaliteit is nu bereikbaar voor iedereen.

Als Register Specialistisch Casemanagement willen we moderne innovatieve e-learning voor onze deelnemers. Onze werkwijzers zijn nu makkelijk online benaderbaar. Michiel Poppen, Directeur Bedrijfsbureau RSC B.V.

"Zoooo, dat is praktisch en toegankelijk!"

Leuk en makkelijk

Complexe materie eenvoudig en makkelijk maken. Daar houden wij van. E-learnings over arbo veiligheid en kwaliteit zijn leuk, praktisch en toegankelijk. Je kunt een training volgen waar je ook bent. Onze e-learnings zijn ook beschikbaar op mobiele apparaten.

Door gebruik te maken van animaties, filmpjes, quizzen en gevarieerde content binnen een modern E-learning platform willen we arbo veiligheid en kwaliteits onderwerpen  toegankelijk maken voor iedereen. We creëren graag bewustzijn bij hoog risico werkzaamheden. Dat het elke dag weer een stukje veiliger is met hogere kwaliteit.

Benieuwd naar onze maatwerk oplossingen? We informeren je graag over de mogelijkheden. Samen bedenken we de beste oplossing voor jouw organisatie.

We werken samen met diverse opleiders, adviesbureaus en certificerende instellingen. Bij het samenstellen van de trainingen kunnen we gebruik maken van een netwerk van veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten, trainers en auditoren. Zodat de professional kan leren wanneer hij/zij wil. Wel zo praktisch!

Innovatie en creatie in leren!

LEREN IS LEUK

WAAROM E-LEARNING?

Het overbrengen van kennis en vaardigheden gebeurt
tegenwoordig steeds vaker door middel van e-learning.
E-learning heeft toegevoegde waarde in bijna alle
opleidingssituaties. Kostenreductie, leren op eigen tempo en
een combinatie van verschillende didactische methodieken
dragen bij aan deze efficiënte vorm van onderwijs.

20% meer tijd besparen

40% bewuster

100% meer plezier

E-learning heeft toegevoegde waarde in bijna alle
opleidingssituaties. De leerresultaten door middel van
e-learning zijn even goed en vaak beter als de inzet van
klassikaal, traditioneel onderwijs.

 

Maatwerk!


Wij maken maatwerk. Samen met jou bedenken wij de beste oplossingen. Als we iets (nog) niet hebben, dan kunnen we dit maken. Wij combineren onze praktische kennis met een persoonlijke benadering, en gaan voor kwaliteit in onze service. Voor specifieke onderwerpen maken we gebruik van een netwerk van experts. Jouw vraag zetten we om in een passende e-learning die je collega's bovendien leuk vinden om te doen.

Lees meer

e-Learning voor de zelfstandige professional

In slechts 3 stappen!

Kies je training

Doorloop modules

Doe de toets

Trainingen voor arbo veiligheid en kwaliteit

Bekijk ons aanbod aan cursussen

Vakinhoudelijke lesstof voor diverse branches
Maatwerk beschikbaar voor elke cursus
Vakgerichte Certificaten

Ons aanbod:

recensies

Wat klanten ons vertellen

Heel erg tevreden met de VCA-VOL cursus die ik heb gevolgd. Examen was zo geregeld en door de volledigheid van de cursus heb ik een mooie score kunnen behalen. Aanrader!
Ik heb de online cursus preventiemedewerker gevolgd.Deze cursus is zeer prettig, vanwege de overzichtelijke modulaire opzet. Alle aspecten worden duidelijk benoemd. Kortom, aanbevelenswaardig!
Bedankt voor de professionele begeleiding.
2bSkilled blinkt uit in klantgerichtheid. Links of rechtsom realiseren zij de afgesproken doelstelling. Flexibiliteit en echt samenwerken zorgt er voor dat verwachtingen daadwerkelijk uitkomen. Een mooie bedrijfsfilm voor de EVI Groep is het resultaat.
Namens de groep nogmaals dank voor de goede begeleiding. Alle medewerkers waren super tevreden.
js_loader

Save the
bees!


Bijen maken ons blij! Ze fascineren ons, het zijn aanstekelijke beestjes. We kunnen niet zonder hen en dat bewustzijn groeit. We hebben nog enorm veel te leren en te ontdekken zodat onze omgeving weer écht een goed leefgebied wordt voor de bijen.

Lees meer

Nieuws & projecten

Blijf op de hoogte van 2bSkilled

Neem
contact op!


    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart